✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Spiegelau Craft Beer Glasses

De Craft Beer Glasses-collectie van Spiegelau heeft een uitgebalanceerde vorm, die zorgt voor een optimale smaakbeleving. Deze collectie is perfect voor ambachtelijk gebrouwen bieren met een bijzondere smaak.

Ontdek de Craft Beer Glasses-collectie

Bijzonder gevormd kristalglas voor ambachtelijk bier

Ben je op zoek naar kristalheldere bierglazen? Die ambachtelijk gebrouwen bieren nog meer smaak geven? En die gewoon in de vaatwasser mogen? Dan is de Craft Beer Glasses-collectie precies wat je zoekt.

De Spiegelau Craft Beer Glasses-collectie is gemaakt van het zuiverste kristalglas. Met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn fan. Jij ook?

Dankzij het geoptimaliseerde platinium productieproces zijn de Spiegelau kristalglazen duurzaam, briljant helder en extreem sterk. 

Craft Beer Glasses-Glazen

Duurzaam

Briljant helder

Extreem sterk

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste glas uit de Spiegelau Craft Beer Glasses-collectie? Of zoek je iets speciaals? Wij helpen je graag. Stel je vraag via het formulier.

Blogs en artikelen over onze Craft Beer Glasses-collectie

Wat is bokbier
Blog

Wat is bokbier?

Bokbier is echt seizoensbier. De herfstbok en lentebok zijn bekende varianten. Maar waar komt deze biersoort vandaan? En hoe komt het aan zijn naam? Dat

Lees verder »