✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Longdrinkglazen

De Longdrinkglazen van Spiegelau zijn kristalhelder en zeer slijtvast. Zelfs na 1500 keer in de vaatwasmachine zie je nog geen krassen, vlekken, verminderde helderheid of kleurverschil. Deze Longdrink Glazen zijn de perfecte kristalglazen voor limonade, water, fris en sap.

Ons assortiment Longdrinkglazen

Vind het beste Longdrink-Glas

Ben je op zoek naar kristalheldere glazen voor limonade en frisdrank? Mooie hoge glazen waar lekker veel in kan? Dan zijn de Longdrink-glazen van Spiegelau precies wat je zoekt.

Spiegelau longdrinkglazen zijn gemaakt van het zuiverste kristalglas. Met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Dankzij het geoptimaliseerde platinium productieproces zijn de Spiegelau glazen voor cognac duurzaam, briljant helder en extreem sterk. 

Spiegelau Longdrinkglazen Longdrink Glazen

Duurzaam

Briljant helder

Extreem sterk

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste Longdrinkglas? Of zoek je iets speciaals? Wij helpen je graag. Stel je vraag via het formulier.

Blogs en artikelen over onze Longdrinkglazen

De mojito cocktail
Blog

De mojito cocktail

De mojito cocktail is een van oorsprong Cubaans drankje gemaakt van rum, limoensap, suikerriet en spa rood. Het is de perfecte cocktail voor een zwoele

Lees verder »
Spiegelau thuis cocktails maken
Blog

Thuis cocktails maken

Thuis cocktails maken en serveren in mooie kristalheldere cocktailglazen. Dat zijn de ingrediënten voor een gezellige avond met vrienden of familie. Maar hoe maak je

Lees verder »