✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Digestiefglazen

De Digestiefglazen van Spiegelau zijn kristalhelder en zeer slijtvast. Zelfs na 1500 keer in de vaatwasmachine zie je nog geen krassen, vlekken, verminderde helderheid of kleurverschil. Deze digestiefglazen zijn de perfecte kristalglazen voor port en dessertwijn.

Ons assortiment Digestiefglazen

Vind het beste Digestiefglas

Ben je op zoek naar kristalheldere glazen voor een mooi digestief? Waarmee je nog meer geniet van deze sterke drank na de maaltijd? Dan zijn de digestiefglazen van Spiegelau precies wat je zoekt.

Spiegelau digestiefglazen zijn gemaakt van het zuiverste kristalglas. Met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn fan. Jij ook?

Dankzij het geoptimaliseerde platinium productieproces zijn de Spiegelau glazen voor digestief duurzaam, briljant helder en extreem sterk. 

Digestiefglazen

Duurzaam

Briljant helder

Extreem sterk

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste Digestiefglas? Of zoek je iets speciaals? Wij helpen je graag. Stel je vraag via het formulier.

Blogs en artikelen over onze glazen voor een mooi digestief

spiegelau herfstwijn
Blog

Herfstwijn

De herfst is weer begonnen. De temperaturen dalen en de avonden worden langer. En vanaf september is het weer tijd voor heerlijke herfstwijnen. In deze

Lees verder »