✔ Officieel dealer

 

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Rodewijnglazen

De Rodewijnglazen van Spiegelau zijn kristalhelder en zeer slijtvast. Zelfs na 1500 keer in de vaatwasmachine zie je nog geen krassen, vlekken, verminderde helderheid of kleurverschil. Deze wijnglazen zijn de perfecte kristalglazen voor rode wijn.

Ons assortiment Rodewijnglazen

Vind het beste Rodewijnglas

Ben je op zoek naar kristalheldere glazen voor rode wijn? Dan zijn de rodewijnglazen van Spiegelau precies wat je zoekt.

Spiegelau rodewijnglazen zijn gemaakt van het zuiverste kristalglas. Met de beste prijs-kwaliteitverhouding. En een mooie royale kelk.

Dankzij het geoptimaliseerde platinium productieproces zijn de Spiegelau glazen voor rode wijn duurzaam, briljant helder en extreem sterk. 

rodewijnglazen

Duurzaam

Briljant helder

Extreem sterk

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste rodewijnglas? Of zoek je iets speciaals? Wij helpen je graag. Stel je vraag via het formulier.

Blogs en artikelen over onze glazen voor rode wijn

Wijnglazen van kristal
Blog

Wijnglazen van kristal

Wijnglazen van kristal zijn gemaakt van fijn, dun glas, ook wel kristalglas genoemd. Normaal glas maakt bij het proosten een dof geluid. Kristalglas maakt juist

Lees verder »
Wijnglazen voor Moederdag
Blog

Wijnglazen voor Moederdag

Wijnglazen als cadeau voor Moederdag om je moeder echt even in het zonnetje te zetten. En natuurlijk een heerlijke fles witte-, rode- of bubbelwijn. Maar

Lees verder »